VOLEM DONAR-VOS LAS GRÀCIES PER VISITAR EL NOSTRE BLOG I US CONVIDEM A COL.LABORAR AMB L,ASSOCIACIÓ EL FAR DE LA GARRIGA PER MILLORAR LA SALUT MENTAL DE TOTS,ESPECIALMENT DE LES PERSONES AFECTADES.NECESSITEM GENT DEL POBLE QUE VULGUI AJUDAR EN ALGUNA PETITA TASCA. FEM UNA CRIDA A LES ENTITATS A FI DE QUE PUGUIN INTEGRAR PERSONES AMB ALGUN TRASTORN,AIXÍ COM TAMBÉ AL NOSTRE AJUNTAMENT COM A INSTITUCIÓ MES PROPERA AL CIUTADÀ. LA SALUT MENTAL ÉS COSA DE TOTS I NINGÚ ESTÀ LLIURE DE PATIR-NE ALGUNA. US ESPEREM.

miércoles, 3 de marzo de 2010

BENVINGUTS



8 comentarios:

  1. hola amics de PI I MOLIST,en nom des socis de l,associacio us volem donar les gràcies per fer-nos aquest blog.Esperem serveixi per comunicarnos millor i gaudir d,una millor vida mental.una abr´çada per tots.

    ResponderEliminar
  2. hola amics¡¡¡..El nom de FAR l,hem escollit per la seva simbologia amb aquest objecte que serveix per orientar els vaixells a la mar,amb la seva llum..pensem que les persones amb trastorns mentals els cal tenir una bona referència per afrontar aquestes situacions de tempesta y desorientació en que es troben amb moltes ocasions.espero que segueixin els comentaris....

    ResponderEliminar
  3. LA NOSTRA ASSOCIACIÓ VOL SER COM UNA TORRE D,UN FAR QUE ORIENTA ALS NAVEGANTS PERQUÈ ARRIBIN A PORT I NO SUCUMBEIXIN A LES TEMPESTES.

    ResponderEliminar
  4. Ahir diada de ST.JORDI,hem posat una parada al centre del poble junt amb altres entitats socials..ens ha anat molt bé ja que ens hem donat a conèixer al poble de la GARRIGA i tambe hem venut molts objectes de manualitats que fem els dimarts i dijous a la tarda a CAN XIC CORDER.TOT UN ÈXIT¡¡¡¡

    ResponderEliminar
  5. HOLA AMICS....només dir-vos que hem posat en marxa un grup de gimnàstica que els divendres de 7 a 8 de la tarda, en el gim`nas del col.legi ELS PINETONS,fan exercicis per estar en forma fisicament.Esta obert a totes les persones de la GARRIGA que vulguin participar-hi.ES TOTALMENT GRATUIT.

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. Hola amics..els que formem aquesta associació i que volem que sigui més gran, us desitgem molt bon estiu i que aneu fent algun cometari, ja que això ens dóna molta moral..fins aviat.

    ResponderEliminar
  8. Bon dia.
    Des de l'AFEM de Nou Barris us animem a dur a terme aquesta tasca tan feixuga de fer divulgació i promoció de tot el que afecta al nostre col·lectiu des de la informació, la denúncia i, sobretot, des de la positivitat. Particularment pertanyo també a un col·lectiu sorgit dels consultoris de psiquiatria del Clínic de Barcelona, el lema del qual és "No n'hi ha per tant". És un lema que tot i anar dirigit a nosaltres mateixos, és també el missatge que volem transmetre a qui ens veu amb estranyesa, amb recança.
    Una abraçada ben forta des de Nou Barris.

    ResponderEliminar